‘Galaxy S7 en S7 Edge 25 miljoen keer verkocht’

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn beide populaire toestellen en passeren deze maand nog de 25 miljoen verkopen. Zo weet PhoneArea te melden op basis van een anonieme Zuid-Koreaanse bron. 

Galaxy-S7-3

Uiteraard zijn de verkopen na de succesvolle lancering iets teruggelopen maar het gaat nog steeds boven verwachting goed met de Galaxy S7 smartphone lijn.

Vooral bij de release werd de smartphone behoorlijk vlot verkocht. End april had Samsung al ruim 10 miljoen exemplaren verkocht van de smartphone. Volgens bronnen is het record van 25 miljoen nog niet bereikt. Het gaat hierbij om verkoopcijfers van zowel de S7 als S7 Edge.

Agressieve marketing

Samsung zou het succes van de Galaxy S7 te danken hebben aan de vrij agressieve marketing en uiteraard de kwaliteit van de smartphone, hierdoor is de smartphone in de eerste paar weken zo vaak verkocht. Ook komt het doordat de smartphone vrij snel na de introductie in de verkoop is gegaan. Ook zijn er vele vernieuwingen aanwezig bij de smartphone, zo wordt de smartphone aangedreven door een nieuwe Exynos 8990-chip met 4GB aan RAM.

 

Vorig artikelPlayStation VR verkrijgbaar vanaf 13 oktober voor 399 euro
Volgend artikelmacOS verklapt komst OLED-strip voor MacBook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in