OnePlus X smartphone krijgt geen opvolger

OnePlus heeft deze week de langverwachte OnePlus 3 aangekondigd, de nieuwe smartphone beschikt over high-end hardware en is daarnaast voorzien van de laatste technieken. 

opx-800x450

Geen opvolger voor OnePlus X

OnePlus CEO Pete Lau heeft gister na het evenement laten weten dat OnePlus geen toekomst meer ziet in de OnePlus X smartphone. OnePlus is vooral populair geworden door de indrukwekkende OnePlus One smartphone. De OnePlus Two is een prima smartphone maar had toch een mindere wauw-factor.

Vorig jaar heeft OnePlus naast de OnePlus ook een OnePlus Two uitgebracht. De OnePlus X is een midrange smartphone welke voor een aantrekkelijk prijs wordt verkocht. Qua ontwerp is het toestel compleet anders. Het goedkopere toestel van OnePlus werd goed ontvangen en werd goed verkocht.

CEO Pete Lau heeft laten weten dat er helaas geen opvolger zal komen van de OnePlus X smartphone. Volgens Pete Lau is het voor OnePlus verstandiger om alle resources te investeren in een high-end smartphone. Pete Lau wilde zijn aandacht vestigen op het produceren van een vlaggenschip per jaar, en in de ontwikkeling van OxygenOS.

Vorig artikelUitgebreide notificatie iOS 10 ook naar oudere toestellen
Volgend artikel‘Galaxy Note 7 release mogelijk op 2 augustus’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in