Uitgebreide notificatie iOS 10 ook naar oudere toestellen

Goed nieuws voor de iPhone gebruikers welke beschikken over een ouder model. De uitgebreide notificaties welke in iOS 10 aanwezig zullen zijn komen ook naar de oudere toestellen. 

ios-10-notificaties-3d-touch

Uitgebreide notificatie

De nieuwe functionaliteit is in eerste instantie alleen te gebruiken met 3D Touch, dat alleen in de iPhone 6S en iPhone 6S Plus is te vinden. In een latere bèta versie van iOS 10 komt de nieuwe functie ook naar de oudere toestellen, zo heeft Apple laten weten.

iOS 10 heeft een nieuw notificatie systeem, met dit systeem is het mogelijk om direct vanaf het toegangsscherm op een notificatie te reageren. In de eerste bèta van iOS 10 is de functie alleen beschikbaar op de iPhone 6S en iPhone 6S Plus smartphone. Maar Apple heeft laten weten dat de functie ook beschikbaar zal komen voor de oudere toestellen, mogelijk werkt dit door je vinger wat langer op de notificatie te houden. Of de nieuwe Raise to Wake functie ook naar de oudere toestellen komt is vooralsnog onduidelijk.

Vanaf de herfst is iOS 10 beschikbaar voor de oudere toestellen. iOS 10 verschijnt in de herfst voor alle iPhones vanaf de iPhone 5, iPads vanaf de vierde generatie, iPad Mini vanaf de tweede generatie. Voor de zesde generatie of nieuwer van de iPod Touch komt de iOS 10 update ook beschikbaar.

Vorig artikelmacOS verklapt komst OLED-strip voor MacBook
Volgend artikelOnePlus X smartphone krijgt geen opvolger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in