Freedom 251: Smartphone voor slechts 3,35 euro

Tegenwoordig zijn er vele goedkope smartphones op de markt te vinden, vaak van een bedrag rond de 100 euro. De Freedom is een uitzondering, de smartphone wordt verkocht voor een bedrag van slechts 3 euro. Freedom 251

Freedom 251

De smartphone wordt verkocht voor 251 Indiase roepie, omgerekend komt dat neer op zo’n 3,35 euro. Het toestel beschikt over een 4-inch scherm met 1GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde is er een 8 megapixel camera te vinden.

Ring Bells is het bedrijf dat de 200.000 Freedom 251-smartphones gaat verzenden. De Freedom 251 is geen krachtige smartphone, maar voor het geld zijn er uiteraard prima specificaties aanwezig. Het blijft indrukwekkend dat je voor ongeveer 3,35 euro een 4-inch smartphone kan ontvangen met een 1,3Ghz quad-core processor en 8 megapixel opslag.

Ringing Bells, de ontwikkelaar van de smartphone, laat weten dat ze op dit moment verlies maken op elk toestel dat wordt verkocht. Eerder gingen er geruchten dat er reclame werd meegeleverd op de smartphone in de vorm van apps, of dat in de praktijk ook gebeurd is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikeliPad repareren of een nieuwe kopen?
Volgend artikelTwitter introduceert nieuwe stickers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in