Twitter introduceert nieuwe stickers

Twitter gaat de concurrentie aan met Snapchat en komt met een aantal nieuwe stickers welke over de foto’s kunnen worden geplakt. Het sociale netwerk gaat via deze weg de concurrentie aan met Snapchat en Instagram. 

Aan de stickers zitten ook een hashtag gekoppeld, hierdoor zijn de tweets beter vindbaar. Door een sticker te selecteren, krijgen gebruikers een overzicht van alle foto’s waar de sticker gebruikt is. Hierdoor krijg je in één overzicht een volledig overzicht van alle foto’s waar de sticker is gebruikt.

De stickers kun je op foto’s plakken en vervolgens delen met je volgers. Je kan de stickers volledig draaien en pinchen op de foto.

Twitter heeft het idee voor een groot deel afgekeken bij Snapchat, aangezien de werking bijna hetzelfde is. Twitter kampt al jaren met een tegenvallende groei, steeds meer gebruikers hebben de voorkeur aan Instagram of Snapchat. Instagram heeft inmiddels een half miljard maandelijkse gebruikers. Twitter heeft er momenteel zo’n 320 miljoen. Voor Twitter is de groei er behoorlijk uit, aangezien het aantal gebruikers niet echt meer toenemen op het sociale netwerk.

Beschikbaarheid

De nieuwe functionaliteiten binnen Twitter wordt de komende weken uitgerold, het kan hierdoor even duren voordat de nieuwe functionaliteit beschikbaar zal komen in de app.

Vorig artikelFreedom 251: Smartphone voor slechts 3,35 euro
Volgend artikelFacebook laat gebruikers eenvoudig fotovoorstellingen maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in