Apple komt waarschijnlijk met volledig zwarte iPhone 7

De geruchten over de iPhone 7 blijven toenemen. Onlangs verscheen het gerucht over een nieuwe blauwe variant. Nu lijkt het erop dat Apple de huidige Space-Grey variant zal vervangen voor een volledig zwart exemplaar. iPhone-7

Volledig zwarte iPhone

Het lijkt erop dat Space Grey uit het assortiment zal verdwijnen bij de iPhone 7. Onduidelijk is nog de variant welke daarvoor zal verschijnen. Of het wordt Space Black, óf het wordt Deep Blue. Duidelijk is wel dat de tint veel donkerder wordt. De huidige kleuren, waaronder Silver, Gold en Rose Gold blijven waarschijnlijk wel gewoon beschikbaar.

Space Grey is een kleur welke met de iPhone 5S verscheen. De kleuruitvoering bij nieuwe producten waaronder de nieuwe MacBook en Apple Watch is al een stuk donkerder uitgevoerd. Spacegrijs is bij Apple nogal aan verandering onderhevig. De tint varieert bij verschillende producten van licht tot behoorlijk donker. De tint bij de iPhone 7 zou een stuk donkerder zijn.

Beschikbaarheid iPhone 7

De iPhone 7 zal dit najaar verschijnen, inmiddels is de geruchtenstroom al behoorlijk op gang gekomen. Ondanks de vele verwachtingen zal Apple beperkte wijzigen toepassen aan de iPhone 7. De iPhone 8 welke in 2017 zal uitkomen beschikt over een volledig nieuw design.

Vorig artikelMinnowMax Turbot Dual Raspberry Pi-concurrent beschikt over SSD-aansluiting
Volgend artikelMicrosoft stopt met agressieve methode Windows 10 upgrade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in