Dit is de nieuwe Honor V8 Max smartphone

Honor komt binnenkort met een aantal nieuwe smartphones, waaronder de nieuwe Honor 8. De Chinese instantie TENAA heeft de Honor V8 Max gecertificeerd, hierdoor zijn vrijwel alle specificaties bekend van de nieuwe phablet. 

Honor-V8-MaxDe Chinese instantie TENAA heeft een nieuw toestel van Honor gecertificeerd. Het gaat hierbij om de nieuwe Honor V8 Max smartphone. De smartphone beschikt over een groot 6,6-inch AMOLED scherm met een resolutuie van 1440×2560 pixels. Onder de motorkap is er een Kirin 950-chip te vinden, goed voor een octa-core processor en een Mali T880 GPU. De chpset wordt bijgestaan door 3GB aan RAM en 32GB interne opslag.

Aan de achterkant van de Honor V8 Max zit een 13MP camera, aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden. De phablet heeft een 4400mAh accu en beschikt over de snel-laad techniek.

Naar verwachting zal Huawei de Honor V8 Max op 11 juli presenteren tijdens een evenement in China. Of de grote 6,6-inch smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelGoogle werkt aan virtual reality versie van Chrome
Volgend artikelOnePlus: Er komt geen rode variant van de OnePlus 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in