NuAns Neo: Interessant Windows 10 toestel

De NuAns Neo is een interessant Windows 10 toestel van een Japanse fabrikant. De smartphone werd in januari al gepresenteerd. Deze week verscheen de smartphone op Kickstarter om zo geld in te zamelen voor de productie van de smartphone. 

fd0fbafc8002e881fbef514d4083d3ec_original

Windows 10 is nog niet heel populair bij de consument. De voorkeur gaat vooral uit naar Android en iOS. Het Japanse NuAns heeft een bijzondere smartphone op de markt gebracht welke beschikt over Windows 10. In januari verscheen de smartphone alleen in Japan, maar nu wordt de smartphone via Kickstarter wereldwijd uitgebreid.

Het project kun je zelf steunen voor een bedrag  van 270 dollar, omgerekend ongeveer 244 euro. Voor dit bedrag krijg je de smartphone zodra het streefbedrag van 750.000 dollar binnen is.

NuAns

Nuans-official-backHet design van de NuAns is opvallend. Zo is er een robuuste behuizing aanwezig welke je zelf kan personaliseren met modules. De achterkant bestaat uit twee delen zodat je een ‘Two-tone’ uitstraling kan maken. Het aanbod is behoorlijk groot, zo heb je keus uit hout, plastic en bijvoorbeeld suède.

Er is een 5-inch scherm aanwezig met een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap is er geen high-end hardware te vinden. Windows 10 heeft in de praktijk ook niet veel rekenkracht nodig. Er is een Snapdragon 617-processor te vinden welke is geklokt op 1,5Ghz. De processor wordt bijgestaan door 2GB aan RAM.

Als het apparaat later in fysieke winkels ligt, is de adviesprijs 399 dollar. Wanneer je het project zal steunen krijg je de smartphone voor 250 dollar.

Vorig artikelMeizu M3S: Interessante budget smartphone
Volgend artikelGoogle Cast ondersteuning standaard aanwezig in Chrome

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in