OnePlus 3 ontvangt update met fix voor RAM en scherm

OnePlus is gestart met de uitrol van een nieuwe update voor de OnePlus 3 smartphone. het gaat hierbij om de uitrol van het OxygenOS 3.2.0 systeem. De update brengt enkele verbeteringen met zich mee, waaronder verbeteringen aan het scherm en het RAM management. 

oneplus-3-renderHet toestel is nog maar net uit, maar er waren een aantal problemen met het toestel. De problemen waren aanwezig in het scherm en het RAM management van het toestel. Zo zou het toestel maximaal 4GB aan RAM gebruiken terwijl er 6GB aanwezig is. Ook was het scherm slecht gekalibreerd.

OnePlus heeft vrij snel na de problemen  laten weten dat er wordt gewerkt aan een nieuwe update, inmiddels is de nieuwe update vrijgegeven. Naast de twee belangrijkste bugs heeft OnePlus nog een aantal problemen opgelost.

OnePlus 3

De OnePlus 3 is het meest recente topmodel van de fabrikant. De smartphone beschikt over de meest recente specificaties, zo is er een Snapdragon 820 aanwezig met 6GB aan RAM en 64GB interne opslag. Verder is er een 5,5-inch Full HD scherm aanwezig. OnePlus heeft de nieuwe smartphone op de markt gebracht voor 399 euro.

Beschikbaarheid

De update weegt ongeveer 400MB en wordt in de komende 48 uur naar alle toestellen verspreid.

Vorig artikelGoogle Cast ondersteuning standaard aanwezig in Chrome
Volgend artikelGoogle en Facebook hadden ook interesse in LinkedIn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in