Lenovo Softbank 503LV: Eerste Windows 10-smartphone van Lenovo

Lenovo heeft deze week een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Lenovo Softbank 503LV smartphone, het is de eerste Windows 10 Mobile smartphone van Lenovo.Lenovo-Softbank-503LV-800x534Tijdens de aankondiging van Windows 10 door Microsoft heeft het bedrijf al aangegeven dat Lenovo een partner zal worden voor de Windows 10 smartphones. De Lenovo Softbank 503LV is de eerste smartphone welke standaard beschikt over Windows 10.

De smartphone is vooralsnog alleen ontwikkeld voor de Japanse provider Softbank. Of de smartphone ook buiten de provider verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk.

Softbank 503LV

De Lenovo Softbank 503LV is een midrange-telefoon met een eenvoudig maar toch strak design. Onder de motorkap is er een Snapdragon 617-processor te vinden in combinatie met 3GB aan RAM. De interne opslag is standaard 32GB en kan je uitbreiden via een microSD kaartje.

De software van deze smartphone is Windows 10 Mobile. Er zijn geen aanpassingen vanuit Lenovo aanwezig omdat Microsoft dit niet accepteert voor het systeem.

Vorig artikelMotorola Moto E3: Verbeterde budgetsmartphone
Volgend artikelPokémon Go officieel uitgebracht in Nederland voor Android en iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in