Pokémon Go officieel uitgebracht in Nederland voor Android en iOS

De populaire game Pokémon is officieel uitgebracht in Nederland. De game is nu in Nederland officieel beschikbaar voor de Android en iOS devices. Inmiddels zijn er al ruim 1,3 miljoen Nederlanders actief met Pokémon Go. Door de officiële launch, zal dit alleen maar toenemen. Pokemon_GoDe populaire app is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play Store. Volgens een onderzoek speelt inmiddels zo’n 10 procent van de Nederlanders boven de 18 de populaire game, zo heeft Multiscope berekend.

De game verscheen de afgelopen dagen al in meerdere andere landen. Vandaag is ook Nederland aan de beurt. Pokémon Go verscheen op 6 juli in een klein aantal landen, waaronder de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.

Game opnieuw installeren

Heb je Pokémon Go inmiddels al gedownload en op je toestel geïnstalleerd. Dan is het aangeraden om de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Hierdoor krijg je gewoon updates binnen en kan je de Nederlandse Store weer gebruiken.

De data blijft gewoon aanwezig, aangezien dit online wordt bewaart. Hierdoor kan je eenvoudig de game opnieuw installeren.

Vorig artikelLenovo Softbank 503LV: Eerste Windows 10-smartphone van Lenovo
Volgend artikelVodafone NEXT: Eenvoudig switchen van smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in