Teal: Snelste drone met een maximale snelheid van 113 km/u

Op drone gebied zijn er verschillende fabrikanten, waaronder DJI, Parrot en Yuneec. Teal is vooralsnog een onbekend merk. De nieuwkomer debuteert met een opvallende drone, de Teal is de snelste drone welke een maximale snelheid kan behalen van 113 km/u. 

Teal-drone113 km/u voor een drone is behoorlijk snel, concurrent DJI behaald met de Phantom 4 een maximale snelheid van 72 km/u. Onder de meest gunstige gevallen zou de drone een snelheid gehaald hebben van 136 km/u.

Met de standaard accu is er een vliegtijd mogelijk van zo’n minuten. Een grotere accu maakt een vliegduur mogelijk van 20 minuten. Het bereik van de Teal is ruim 3 kilometer.

Uiteraard is er ook een ingebouwde camera aanwezig met een groothoeklens. De camera is in staat om 24 frames per seconde te filmen met de 4K resolutie. Met een 1080p is de fps 30 terwijl de 720p een fps kan behalen van 60

Teal OS

De drone draait op een opensource OS. Het gaat hierbij om Teal OS. Hierdoor is het voor ontwikkelaars mogelijk om apps te ontwikkelen voor de drone. Onder de motorkap is er een Nvidia TX1 chip aanwezig, hierdoor is het zelfs mogelijk om de drone als computer te gebruiken.

Beschikbaarheid

De Teal is vooruit te bestellen voor 1.299 dollar. Volgens het bedrijf wordt de drone aan het einde van de feestdagen uitgeleverd.

Vorig artikelFacebook Messenger heeft 1 miljard actieve gebruikers
Volgend artikelTorrentsite Kickasstorrents offline, eigenaar mogelijk gearresteerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in