Samsung introduceert nieuwe Gear VR

Samsng heeft vandaag samen met de Note 7 een nieuwe virtual reality bril op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Gear VR bril.  De bril is compatibel met zowel oudere als nieuwere Galaxy-toestellen.

Gear VRDe nieuwe virtual reality-bril van Samsung heeft ook ondersteuning voor de nieuwe Galaxy Note 7 smartphone. De oudere versies van de Gear VR werken niet samen met de Galaxy Note 7.

Grotere kijkhoek

De nieuwe versie beschikt over een aantal verbeteringen welke de kwaliteiten verbeteren. Zo is er de kijkhoek verbeterd van 96 naar 101 graden, hierdoor wordt je gezichtsveld groter. Volgens Samsung moet het dragen van de Gear VR ook comfortabeler zijn. Met een totaal gewicht van 312 gram is de nieuwe bril ook lichter dan zijn voorganger. Qua aansluitingen zijn er ook een aantal veranderingen, zo heeft de virtual reality bril een usb-c poort om zo met de Galaxy Note 7 te verbinden. Ook is er een mogelijkheid om een micro-usb-aansluiting te gebruiken in combinatie met oudere smartphones.

Bij het dragen van de nieuwe Gear VR is er volgens Samsung ook minder last van lichtvervuiling. Dit is mogelijk gemaakt doordat de klep voorop beter afsluit op de rest van de bril. Volgens bronnen zal de nieuwe bril over enkele weken verschijnen in Nederland.

 

Vorig artikelInstagram Stories heeft veel weg van Snapchat
Volgend artikelGoogle AMP pagina’s nu ook in Nederland beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in