iPhone 7 documenten bevestigen geruchten

De iPhone 7 komt in september, de afgelopen weken en maanden zijn er veel geruchten opgedoken. Naarmate de aankondiging nadert, krijgen we steeds meer informatie over de nieuwe iPhone 7. Ook deze week is er behoorlijk veel informatie opgedoken. 

Deze week zijn er een aantal documenten opgedoken van de iPhone 7, de documenten bevestigen eerdere geruchten. Het gaat hierbij om technische documenten met een technische tekeningen en een beschrijving van de onderdelen welke worden gebruikt bij de iPhone 7. iphone-7-productie-2

Documenten van iPhone 7

De papieren zouden afkomstig zijn uit een fabriek waar de iPhone 7 gemonteerd wordt. Om deze reden is er ook informatie te vinden over het productieproces. Op onderstaande afbeelding is de achterzijde van de nieuwe iPhone te zien. Wel is duidelijk te zien dat de koptelefoonaansluiting is verdwenen, er zijn twee speakergaten aanwezig aan de onderzijde van de smartphone. iphone-7-productie-1Verder is er niet veel verschillend met de iPhone 6S. Of het gaat om een vernieuwde homeknop is nog onduidelijk. Aangezien de documentatie een vermelding maakt naar ‘Menu Button’. Begin september zal Apple de nieuwe iPhone 7 onthullen.

Vorig artikelLeEco Le 2S: De aanval op Apple en Samsung
Volgend artikelOnePlus 3 kampt met 4G problemen na update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in