Microsoft start uitrol Anniversary Update voor Windows 10 Mobile

Consumenten welke de beschikking hebben over een Windows 10 Mobile kunnen spoedig een update verwachten. Microsoft is gestart met de uitrol van de Anniversary update voor het Windows 10 Mobile platform. windows-10-mobile-preview
Het kan uiteraard even duren voordat de update beschikbaar is voor de smartphones. Zo zijn er een aantal landen welke voorrang krijgen. Ook zijn er een aantal smartphones welke de update niet zullen krijgen. Uiteraard kan je ook handmatig zoeken naar een update.

Anniversary update voor Windows Phone

De Anniversary Update voor het mobiele platform beschikt over meerdere verbeteringen, waaronder een nieuwe universele Skype-app. De update maakt het ook mogelijk om Windows 10-smartphones te koppelen aan Windows 10 pc’s, voor deze functionaliteit kan Cortana gebruikt worden. Voor Windows 10 Mobile geeft de Anniversary update minder nieuwe functionaliteiten in vergelijking met de PC versie. Windows Insiders met build 14393.67 hebben al de meest recente update, aangezien de 14393.67 build de meest recente update is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here