Kobo komt met waterdichte Aura One e-reader

Kobo heeft vandaag een nieuwe e-reader uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Kobo Aura One welke de beschikking heeft over een scherm van 7,8-inch en volledig waterbestendig is. Ook heeft de nieuwe Auro One de beschikking over een nieuw soort verlichting. 

kobo-aura-oneDe Aura One heeft de beschikking over een 7,8 inch inch scherm. Net als de Aura H20 is de Aura One waterbestendig. Kobo heeft nieuwe verlichting toegepast welke automatisch wordt aangepast, zodat de e-reader niet al te vel is. Ook kan het licht minder blauw worden gemaakt. Volgens Kobo moet dat zorgen voor een betere nachtrust na het lezen op de e-reader.

Onder de motorkap is er 8GB aan opslagruimte te vinden, genoeg voor de opslag van duizenden boeken. Het apparaat zal verkocht worden voor een bedrag van 229 euro. Naast de Aura One heeft het bedrijf ook een nieuwe Aura Edition 2 uitgebracht. Dit is een e-reader met een kleiner scherm van 6-inch welke wordt verkocht voor 129 euro. Zowel de Kobo Aura One en de Aura Edition 2 worden vanaf 6 september verkocht.

Vorig artikelHonor 8 smartphone binnenkort naar Europa
Volgend artikelSpecificaties Nexus Marlin opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in