Google Street View stuk soepeler door nieuwe update

Streetview in de Google Maps applicatie is een stuk soepeler geworden door een nieuwe update. Vooral op de mobiele apparaten is de dienst flink verbeterd. 

Er is binnen de applicatie veel veranderd om het geheel flink sneller te maken. Navigeren in de Street View modus gaat hierdoor een stuk sneller in een soepelere beweging, dit is mogelijk doordat Google een nieuwe render engine heeft gebruikt in de app. Door de nieuwe render engine worden er meer frames getoond.

Het verschil:

Links de oude Google StreetView beelden en rechts de beelden na de update:

next-old-shortnext-new-short

Links de oude Google StreetView beelden en rechts de beelden na de update:

oldnewGoogle Streetview is een functie welke door veel gebruikers wordt gebruikt. Met Street View is het mogelijk om in 360 graden om je heen te kijken. Ook het laden is nu een stuk sneller in vergelijking met de vorige versie. Tijdens het laden gebruikt Google de beelden in een lagere resolutie, dit geeft als resultaat dat de beelden er soepeler en beter uit zien. Street View-beelden worden nu ook beter gecorrigeerd, hierdoor zijn er minder scheve wegen en huizen binnen de app te vinden.

Naast de app is ook de webversie voorzien van een aantal nieuwe verbetering. Zo kan je inzoomen door je vingers te gebruiken.

Vorig artikelSnapchat kampt met wereldwijde storing
Volgend artikelVerkoop Nintendo 3DS in de lift vanwege Pokémon Go

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in