Sony presenteert nieuwe Xperia XZ en X Compact

Sony heeft tijdens de IFA 2016 een tweetal nieuwe smartphones op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Xperia XZ en de kleinere Xperia X Compact smartphone. Beide toestellen zullen binnenkort verkocht worden. 

sony-xperia-xz-840x560

De Xperia XZ is een smartphone welke beschikt over high-end hardware. Onder de motorkap is er een Snapdragon 820-processor van Qualcomm aanwezig met 3GB aan werkgeheugen. Het scherm is 5,2-inch groot en heeft een resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterzijde is er een 23 megapixel camera te vinden met een 5-puntsbeeldstabilisatie. Voor selfies is er een 13-megapixelcamera aan de voorzijde te vinden.

Xperia X CompactXperia X Compact

De Xperia X Compact is met een scherm van 4,6-inch fors kleiner. Het scherm heeft een resolutie van 720×1280 pixels. De kleine variant heeft een Snapdragon 650 chipset en 3GB aan werkgeheugen. Op cameragebied is de smartphone vergelijkbaar met de grotere variant.

De Xperia XZ wordt vanaf oktober verkocht in Nederland voor een bedrag van 699 euro. De Xperia X Compact zou volgende week al verkocht worden in Nederland voor een bedrag van 449 euro.

Vorig artikelZo voorkom je dat Whatsapp data deelt met Facebook
Volgend artikelHP Pavilion Wave: Computer met een stijlvol uiterlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in