HP Pavilion Wave: Computer met een stijlvol uiterlijk

De HP Pavilion Wave is een nieuwe computer welke de beschikking heeft over een aantal unieke functionaliteiten. Vooral het design is erg opvallend. De Pavilion Wave heeft veel weg in de vorm van een speaker. HP Pavilion WaveDe HP Pavilion Wave is een computer welke driehoekig gevormd is met gebogen randen en een stoffen buitenkant. Het formaat van de Pavilion Wave is compact, zodat je pc gemakkelijk op een bureau past.

Aan de voor- en achterzijde zijn er verschillende aansluitingen aanwezig. Aan de voorkant kun je een USB port en een koptelefoon aansluiting vinden. Aan de achterzijde zijn er USB poorten aanwezig, USB-C en een HDMI poort. Daarnaast zijn de gebruikelijk computer aansluitingen aanwezig en een SD kaart aansluiting.

De HP Pavilion wave wordt aangestuurd door Windows 10. Onder de motorkap is er maximaal een Intel Core i7 Quad-Core processor aanwezig met maximaal 16GB DDR4 geheugen.

Beschikbaarheid

De HP Pavilion Wave is vanaf vandaag in Europa beschikbaar vanaf €699,-. Naast de Wave heeft HP op de IFA meer nieuwe producten onthuld.

Vorig artikelSony presenteert nieuwe Xperia XZ en X Compact
Volgend artikelSpaceX raket ontploft op lanceerbasis Cape Canaveral

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in