Pokémon GO krijgt Buddy Pokémon: Ontvang eenvoudig beloningen

Pokémon Go ontwikkelaar Niantic Labs heeft een nieuwe functionaliteit onthuld voor Pokémon Go. Het gaat hierbij om de nieuwe functionaliteit; Buddy Pokémon. Uit een onderzoek blijkt dat het spel nog altijd zeer succesvol is. 

Ondanks de afnemende spelersaantallen is de game nog altijd behoorlijk populair. Binnenkort komt de ontwikkelaar met een nieuwe interessante functionaliteit voor het augmented reality spel. De nieuwe functionaliteit is onthuld via een persbericht op de website van de app.

Buddy Pokémon

De gebruiker kan in de nieuwe functionaliteit een Buddy Pokémon selecteren welke vervolgens naast de trainer op zijn avatar komt te staan. Ook zijn er enkele voordelen aan verbonden. Zo komen de trainers welke beschikken over een Buddy in aanmerking voor in-game-beloningen. Wanneer een trainer loopt terwijl je een Buddy Pokémon hebt kan je eenvoudig Candy ontvangen. Pokemon-Go-buddy

Wanneer de nieuwe functionaliteit zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk. Volgens de ontwikkelaar zullen er de komende maanden meer updates gaan volgen. Waaronder een ruilsysteem.

Pokémon Go is nog steeds behoorlijk winstgevend. In twee maanden heeft de game inmiddels ruim 393 miljoen euro opgehaald. Per dag komt er ongeveer 4 miljoen dollar bij. Opzoek naar een zeldzame Pokémon? Bekijk de tips.

Vorig artikelDe Acer Swift 7 is de dunste laptop ooit
Volgend artikelWat verwachten we van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in