Meizu introduceert M3 Max Phablet

De Chinese fabrikant Meizu heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe mid-range Meizu m3 Max phablet welke wordt verkocht voor een interessante prijs. 

Meizu M3 Max

Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe phablet van Meizu. De fabrikant heeft vandaag de nieuwe Meizu M3 Max aangekondigd. Onder de motorkap is er behoorlijke hardware aanwezig. meizu-m3-max

De Meizu M3 Max heeft een 6-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080. De bezels zijn behoorlijk klein, waardoor de smartphone voor een 6-inch exemplaar redelijk compact is. Onder de motorkap is er een Helio P10 octa-core chip aanwezig in combinatie met 3GB aan werkgeheugen.

Aan de achterkant van de M3 Max is er een IMX258 sensor aanwezig met een dual-led flash. Je kunt al je foto’s, muziek en andere media kwijt op de interne opslag van 64GB wat je via een microSD kaart eenvoudig kan uitbreiden. Verder beschikt de smartphone over een flinke 4100mAh accu, vingersprintscanner een een USB Type-C aansluiting.

De Meizu M3 Max wordt verkocht voor 255 dollar. Zeker gezien de specificaties een prima prijs voor de smartphone. Het toestel is voorlopig alleen in China te koop, via import is het mogelijk om het toestel eenvoudig naar Nederland te halen.

Vorig artikelSony MDR-1000X hoofdtelefoon: Veel nieuwe functionaliteiten
Volgend artikelSamsung komt met nieuwe slimme broekriem WELT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in