Sony MDR-1000X hoofdtelefoon: Veel nieuwe functionaliteiten

Sony heeft tijdens de IFA een nieuwe hoofdtelefoon gepresenteerd. Het gaat hierbij om de nieuwe Sony MDR-1000X hoofdtelefoon welke de beschikking heeft over de nieuwste technologieën. sony-mdr-1000x-1500x1000

Sony MDR-1000X

De nieuwe hoofdtelefoon van Sony maakt gebruik van de noise-cancelling techniek en de Sense Engine-functie. Hiermee wordt er via een Personal NC Optimizer een perfecte ervaring gecreëerd met voldoende ruisonderdrukking.

De hoofdtelefoon beschikt verder over een aantal unieke functionaliteiten. Zo is er de Quick Attention-modus. Hiermee is het mogelijk om de ruisonderdrukking-functie uit te schakelen door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp van de koptelefoon te leggen. Met het ingebouwde DSEE HX systeem is het mogelijk om vanaf iedere bron gecomprimeerde muziek in High-Resolution Audio af te spelen. Er is geen kabel vereist, de headset verbindt via bluetooth met je telefoon en heeft volgens Sony een accuduur van ruim 20 uur.

De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart of grijs/beige en wordt geleverd met een leren hoes. De Sony MDR-1000X wordt verkocht voor een bedrag van 400 dollar en zal vanaf oktober verkocht worden in Nederland.

Vorig artikelWithing introduceert Steel HR analoge smartwatch
Volgend artikelMeizu introduceert M3 Max Phablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in