Apple Music meer dan 10 miljoen keer gedownload voor Android

Apple Music doet het goed op het Android platform. De muziek-app van Apple is binnen één jaar tijd al ruim 10 miljoen keer gedownload op Android. Inmiddels is de app bijna één jaar beschikbaar voor Android. 

apple-music-hero-100594605-gallery15 miljoen abonnees

De app van Apple verscheen in november voor het Android platform. In tien maanden heeft Apple de mijlpaal weten te bereiken. Het is niet bekend hoeveel gebruikers de app nog gebruiken. Volgens Apple heeft de muziek dienst inmiddels ruim 15 miljoen betalende gebruikers, hoeveel Android gebruikers er actief zijn is niet duidelijk.

Apple Music is de eerste dienst welke ook voor Android beschikbaar is. De Android-versie van Apple Music heeft dezelfde functionaliteiten in vergelijking met de iOS-versie.

Google plaatst applicaties in verschillende categorieën. Zo is er een categorie van 5 tot 10 miljoen downloads, de app staat nu in de categorie met 10 tot 50 miljoen downloads. Naar verwachting krijgen we woensdag tijdens het Apple evenement meer informatie over Apple Music. Uiteraard zal Apple tijdens dit evenement ook de nieuwe iPhone 7 presenteren.

Vorig artikelTerugroepactie Galaxy Note 7 kost Samsung veel geld
Volgend artikelFIFA 17 demo vanaf volgende week beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in