Pokémon Go Plus wearable vanaf 16 september beschikbaar

De nieuwe Pokémon Go Plus wearable zal vanaf 16 september overal in de wereld verkocht worden voor een adviesprijs van 39,99 euro. Zo hebben Niantic en Nintendo laten weten. Er zijn alleen een paar Zuid-Amerikaanse landen een uitzondering. 

pokemon-go-plusMet de Pokémon Go accessoire is het mogelijk om bepaalde functionaliteiten uit het spel te bedienen zonder smartphone. Wanneer er een Pokéstop in de buurt is zal de wearable gaan trillen. Ook brandt er een ledlampje. Door op het knopje op de accessoire te klikken krijg je direct alle items van de Pokéstop. Op deze manier is het ook mogelijk om Pokémons te vangen, zonder je telefoon te gebruiken.

Oorspronkelijk zou de Go deze zomer verschijnen. Om een onduidelijke reden werd het apparaat uitgesteld. Niantic werkt ook aan een nieuwe Pokémon Go variant voor de Apple Watch.

Pokémon GO Plus is een armbandje dat met Bluetooth verbonden kan worden met je smartphone. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om op jacht te gaan naar de Pokémon zonder altijd een telefoon in handen te hebben.

Beschikbaarheid

Pokémon GO Plus komt op 16 september onze kant op en heeft een adviesprijs van 39,99 euro. In Zuid-Amerika komt het apparaat later op de markt.

Vorig artikelSony PlayStation 4 Pro officieel uitgebracht
Volgend artikelNest Cam wordt slimmer met persoonsherkening en beeldlijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in