Nest Cam wordt slimmer met persoonsherkening en beeldlijn

De Nest Cam krijgt de beschikking over een aantal slimme functionaliteiten van Google. Nest gaat de beeldherkenningsalgoritmes van Google inzetten om het product verder te verbeteren. nest-camDe camera zal voortaan een melding sturen als er een persoon wordt herkend op de beelden. In eerste instantie gaat het alleen om het herkennen van mensen, maar in de toekomst is er veel mogelijk op gebied van videoherkenning.

Nest heeft momenteel een tweetal nieuwe beveiligingscamera’s op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Nest Cam Indoor en de Cam Outdoor. De outdoor cam is vooralsnog niet verkrijgbaar.

Nieuwe tijdlijn

Via de app kan het apparaat voortaan in een simpele tijdlijn een duidelijk overzicht geven over de gebeurtenissen. Met de functie kun je snel door je dag scrollen om belangrijke gebeurtenissen te bekijken van de applicatie.

Een Nest Cam neemt per dag 2,6 miljoen frames op als hij continu aan het opnemen is. Met de Beeldlijn functionaliteit worden de meest relevante frames getoond.

Nest Aware

Gebruikers welke beschikken over de betaalde dienst kunnen alleen de foto-momenten terug zien. Ook de persoonsmeldingen zijn alleen beschikbaar welke beschikken over het Nest Aware abonnement. Voor de gebruikers die geen Nest Aware-abonnement hebben, is er een mogelijkheid om de afgelopen drie uur terug te kijken.

 

Vorig artikelPokémon Go Plus wearable vanaf 16 september beschikbaar
Volgend artikelKrijg je snel krassen op de Jet Black iPhone 7 en iPhone 7 Plus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in