iPhone 7 maakt sissend geluid bij zware taken

Steeds meer eigenaren melden problemen met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Uiteraard zijn er altijd een aantal exemplaren welke problemen ondervinden. Eigenaren van een iPhone 7 of iPhone 7 Plus melden dat de smartphone een sissend geluid maakt bij zware taken. 

apple-a10-640x353Steeds meer gebruikers van de iPhone 7 melden een merkwaardig probleem. Een aantal exemplaren van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus maken een sissend geluid wanneer er zware taken worden uitgevoerd. Of het gaat om een fabrieksfout is vooralsnog onduidelijk.

Het is vooralsnog niet bekend hope verspreid dit probleem is. Apple heeft nog niet officieel gereageerd. De iPhone 7 beschikt over een nieuwe A10 Fusion-chip. In het verleden waren er ook eerdere exemplaren met soortgelijke geluiden. Meest verdwijnen de problemen na verloop van tijd weer.

Problemen met scherm

Ook melden veel problemen een geler scherm in vergelijking met de iPhone 6S. Wel is het scherm van de iPhone 7 warmer met een groter kleurbereik. Mogelijk komt het gele scherm ook doordat de lijm in het toestel nog niet volledig is gedroogd. Dit zou dus na verloop van tijd moeten wegtrekken.

Vorig artikelIs de Opel Ampera-e een concurrent voor Tesla?
Volgend artikelCanon introduceert EOS M5 systeemcamera

1 REACTIE

  1. De ingebouwde telefoon app werkt soms niet. Zodra ik deze activeer loopt hij soms vast en kan dan niets meer. Door de telefoon app meerdere keren te activeren doet hij het weer. Weet iemand een oplossing? Betreft een iPhone 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in