Alcatel Pixi 4 Plus Power smartphone uitgebracht

Alcatel heeft een nieuwe smartphone uitgebracht. De nieuwe Alcatel Pixi 4 Plus Power smartphone is behoorlijk groot met een scherm van 5,5-inch en heeft de beschikking over een flinke accu. Zeker voor een budgetsmartphone heeft de smartphone interessante specificaties. 

alcatel-smartphoneAlcatel staat bekend om goedkope budget smartphones welke beschikken over interessante specificaties. De Alcatel Pixi 4 Plus Power heeft de beschikking over een 5,5-inch scherm met een 720p resolutie. Het toestel heeft verder de beschikking dual-sim ondersteuning en bevat 8GB aan interne opslag.

Opvallend is de accu, de interne accu heeft een capaciteit van ruim 5000 mAh en is goed voor ongeveer drie dagen op een enkele lading. De camera aan de achterzijde heeft 13 megapixel, terwijl de camera aan de voorkant beschikt over 8 megapixel.Onder de motorkap is er een MediaTek processor te vinden in combinatie met 1GB aan RAM.

Beschikbaarheid

Of de smartphone ook in Nederland verkocht zal worden is vooralsnog onduidelijk. Meer informatie over de smartphone is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelApp gaat rijbewijs over paar jaar vervangen
Volgend artikelNieuwe iPad Pro Mini komt in voorjaar van 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in