Nieuwe versie Windows 10 richt zich vooral op 3D

Er komt weer een nieuwe update beschikbaar voor Windows 10. De nieuwe update beschikt weer over een aantal grote nieuwe functionaliteiten. De nieuwe ‘Creators Update’ komt rond de lente van 2017 uit en heeft de beschikking over een aantal nieuwe 3D functionaliteiten. 

windows-10-creatorsDe update voor Windows 10 valt in het plan om periodiek grote veranderingen door te voeren aan het OS. De belangrijkste verandering in de nieuwe update is te vinden in Paint. het stokoude tekenprogramma dat al jaren haast onveranderd in Windows zit, krijgt met de ‘Creators Update’ een flinke upgrade met een aantal nieuwe functionaliteiten.

Paint krijgt een modus om driedimensionale ontwerpen te tonen. Op een speciale website kunnen mensen hun 3D-creaties en -modellen met anderen delen. De 3D-functie is ook beschikbaar in andere apps van Microsoft, zoals in PowerPoint.

De nieuwe update komt in de lente van 2017 beschikbaar en richt zich vooral op de ‘creator’ functionaliteiten. Microsoft heeft naast de vele nieuwe software functionaliteiten ook de nieuwe Surface All-in-One uitgebracht welke de concurrentie aan moet gaan met de iMac van Apple.

Vorig artikelMicrosoft presenteert nieuwe Surface Book i7
Volgend artikelHuawei Enjoy 6: 3GB ram en flinke accu voor minder dan 200 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in