‘Apple start met verkoop AirPods op 18 november’

Al langere tijd is er onduidelijkheid over de verkoopdatum van de Apple AirPods. Er is alsnog hoop dat de AirPods voor de feestdagen in december zullen verschijnen. Om een technische reden heeft Apple eerder de verkoop uitgesteld. 

airpodsVolgens de Duitse website Apfelpage heeft een medewerker van Conrad laten weten dat de AirPods van Apple op 17 november worden ontvangen. De verkoop zal op 18 november van start gaan. Het is nog onduidelijk hoe betrouwbaar deze informatie is.

Apple heeft eind oktober laten weten dat de AirPods nog niet helemaal klaar zijn en dat er meer tijd nodig is om het product in orde te maken. Het is uiteraard een verstandige keus om de AirPods voor de feestdagen beschikbaar te hebben, aangezien de feestdagen uiteraard zorgen voor meer verkopen.

De AirPods zijn nieuwe EarPods welke geheel draadloos werken en beschikken over een W1-chip voor de verbinding. Verder zijn er sensoren in de AirPods verwerkt en twee ingebouwde microfoons voor bellen en Siri. Goedkoop zijn de AirPods niet, met een adviesprijs van 179 euro.

 

Vorig artikelNikon introduceert nieuwe D5600-spiegelreflexcamera
Volgend artikelOnePlus 3 krijgt voor einde van het jaar Android 7.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in