OnePlus 3 krijgt voor einde van het jaar Android 7.0

Steeds meer fabrikanten geven eindelijk meer informatie over Android 7.0. Ook OnePlus is momenteel hard bezig met de ontwikkeling van de nieuwe Android-versie voor de OnePlus 3. 

oneplus-3-thumb2De OnePlus 3 krijgt de Android 7.0 update, nog deze maand krijgt de smartphone een béta-update naar Android 7.0. Nog voor 2017 komt de officiële update beschikbaar voor de smartphone.

De OnePlus 3 draait standaard op Android 6.0.1 Marshmallow met het OxygenOS-sausje van OnePlus. Deze skin is voor een groot deel gebaseerd op de standaardversie van Android, hierdoor zijn er weinig aanpassingen zichtbaar aan de interface van het toestel.

Deze maand krijgt de Nougat-update een béta-versie. Dit gaat waarschijnlijk in de vorm van een Community-update. In december zal de officiële update uitgebracht worden.

OnePlus 3

De OnePlus 3 is het derde vlaggenschip van het Chinese bedrijf OnePlus. De smartphone wordt verkocht voor een lage prijs en beschikt over interessante specificaties. Zo beschikt de smartphone over een Snapdragon 820-processor en is er 6GB aan RAM te vinden in de smartphone.

Vorig artikel‘Apple start met verkoop AirPods op 18 november’
Volgend artikelDraadloos gebruik HTC Vive mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in