Oude Philips smart-tv? Klanten krijgen compensatie

Oudere smart-tv’s van Philips verliezen binnenkort hun slimme functionaliteiten. Klanten welke beschikken over een oudere smart-tv krijgen compensatie van Philips. 

42pfl8404h_12-u2p-global-001Klanten met een Philips smart-tv uit 2009 krijgen binnenkort geen beschikking meer over de smart-tv-functionaliteit. De beveiliging met een verouderd certificaat wordt vanaf dan niet meer ondersteund. Het gaat hierbij in totaal om twaalf Philips-tv’s uit de high-end 8000-serie en 9000-serie.

Het is volgens TP Vision niet mogelijk om de toestellen te voorzien van een update welke de tv’s updaten met sha-2-certificaten. Wat er technisch gezien in de weg staat voor een upgrade naar sha-2-certificaten is vooralsnog onduidelijk.

Wanneer je beschikt over een oudere smart-tv krijg je gratis de beschikking over een Amazon Fire TV Stick of een Chromecast. Er is een mail gestuurd naar een aantal klanten, in de mail wordt duidelijk vermeld dat gebruikers kunnen kiezen tussen een Chromecast of een Amazon Fire TV Stick. Opvallend is dat de Amazon Fire TV Stick nog niet verkrijgbaar is in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here