Wileyfox Swift 2X smartphone uitgebracht

Wileyfox heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in de Swift-serie. De Wileyfox Swift 2X is een smartphone met een kwalitief scherm en verbeterde specificaties. De Wileyfox is een relatief betaalbare smartphone. 

wileyfox-1

Met de Wileyfox Swift 2X heeft Wileyfox een derde variant uitgebracht van de Swift-toestellen. De nieuwe smartphone heeft veel vergelijkbaarheid met de Plus-versie, maar heeft ook een aantal grote veranderingen. De smartphone heeft een groter 5,2-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onder de motorkap is er een grotere accu aanwezig. De nieuwe smartphone krijgt een batterij met een capaciteit van 3000mAh. Onder de motorkap is er verder een Snapdragon 430-chip aanwezig met 3GB aan werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit van 32GB kan eenvoudig uitgebreid worden via een microSD kaart.

Wileyfox heeft de smartphone uitgerust met het CyanogenOS. Cyanogen heeft deze week laten weten dat het bedrijf stopt met de software. Vandaag heeft Wileyfox laten weten dat de smartphones worden geupdate naar een eigen versie van Android.

De Wileyfox Swift 2X wordt verkocht voor een adviesprijs van 259 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here