GoPro Karma-drone opnieuw te koop na fix accuvergrendeling

GoPro heeft in november 2500 drones terug gehaald via een terugroepactie vanwege hardware-matige problemen. De drone zou vanwege problemen met de accu zonder reden uit de lucht kunnen vallen. Inmiddels heeft GoPro de drone weer op de markt gebracht. 

Drie maanden later, heeft GoPro de Karma-drone opnieuw op de markt gebracht. Zo heeft de drone-fabrikant via de website laten weten. Volgens GoPro was er een hardwarematig-probleem met het systeem waarmee de batterij vast zat. Inmiddels zijn de problemen opgelost en is de drone opnieuw verkrijgbaar.

GoPro heeft de karma drone voorzien van een aantal interessante specificaties en functionaliteiten. Het meest opvallende is de mogelijkheid om de stabilisator uit de drone te halen. Hierdoor is de stabilisator ook te gebruiken zonder drone in combinatie met een Hero 4 of Hero 5 GoPro.

De GoPro Karma-drone werd op 19 september gepresenteerd, en wordt verkocht voor een adviesprijs van 869,99 euro. De drone werkt in combinatie met een Hero 5-actiecamera, in combinatie met accessoires is een Hero 4 en Hero 5 Session ook geschikt.

Vorig artikelNintendo Classic Mini: Ruim 1,5 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht
Volgend artikel‘Beursgang Spotify uitgesteld tot 2018’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in