Afbeeldingen en specificaties Lenovo Moto G5 en G5 Plus opgedoken

Lenovo gaat in Barcelona tijdens het Mobile World Congress een aantal nieuwe smartphones presenteren. Motorola zal tijdens het evenement de nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus uitbrengen. Vandaag zijn er enkele specificaties en afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphones. 

Motorola is al een geruime tijd onderdeel van Lenovo. Over twee weken zal het bedrijf tijdens het Mobile World Congress een aantal nieuwe smartphones presenteren. De Moto G5 en de Moto G5 Plus staan op de planning. Zowel de G5 als de G5 Plus zijn gericht op het middensegment van de smartphonemarkt.

Moto G5 smartphoneSpecificaties Moto G5 en G5 Plus

Beide smartphones zullen beschikken over een metalen behuizing en een Full HD-scherm. Onder de motorkap van de G5 is er een Snapdragon 430-chipset te vinden in combinatie met 2GB werkgeheugen. Verder beschikt de G5 over 32GB opslaggeheugen, een 5-inch scherm en aan de achterzijde een 13-megapixelcamera.

Moto G5Moto G5

De Motorola G5 Plus is een smartphone welke beschikt over een groter 5,2-inch scherm met een Full HD resolutie. Onder de motorkap is er een Snapdragon 625-chipset te vinden met 2GB aan werkgeheugen. Verder is er 64GB aan opslaggeheugen te vinden in de smartphone.

De G5 Plus beschikt over een dual 12-megapixelcamera aan de achterzijde.

Vorig artikel‘Galaxy S8 releasedatum wordt binnenkort onthuld’
Volgend artikelSpaceX stelt Mars-missie met twee jaar uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in