Google stopt in april met berichtenapp Google Spaces

Google heeft laten weten dat de techgigant op 17 april stopt met de berichtenapp Google Spaces. Vlak voor het eenjarig bestaan van de app stopt Google met de app. 

Google Spaces werd in mei 2016 gelanceerd. De app werkte samen met een aantal Google-diensten en maakte het mogelijk om in een groep over onderwerpen te kunnen praten.

Er zijn al meerdere pogingen gedaan voor een eigen succesvol sociale netwerk zoals Facebook of Twitter. Ondanks vele problemen blijkt dit niet te lukken in de praktijk.

Geen nieuwe Spaces

Per 3 maart is het niet meer mogelijk om nieuwe Spaces aan te maken. Ook wordt er vanaf 3 maart geen nieuwe content meer toegelaten op het platform. Op 17 april gaat de dienst definitief offline. Sinds de lancering van Spaces was de sociale app al niet echt een groot succes.

Vorig artikelApple: ‘iOS 10.2.1 heeft accuprobleem iPhone 6 en iPhone 6s grotendeels opgelost’
Volgend artikelBlackBerry KeyOne: Smartphone met fysiek toetsenbord

1 REACTIE

  1. Het gaat zoals met veel van Google hun producten, ze lopen achter trends aan zonder echt vernieuwend te zijn, Google + Duo, Allo, Hang outs, Spaces, Google talk, allemaal de prullenbak in, concentreer je op je kernactiviteiten met het vernieuwen van Android en hoe die fragmentatie van systemen nu eens aan te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in