Samsung gestart met uitrol Android 7.0 voor Galaxy S7

Samsung is begonnen met de uitrol van Android 7.0 voor de Galaxy S7 smartphone. Samsung is vanaf januari begonnen met de uitrol van de Android 7.0 Nougat update voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge smartphone. De uitrol begon in Europa, een aantal weken later is de update ook beschikbaar in Nederland. 

Android 7.0 voor Galaxy S7

De Android Nougat update is beschikbaar voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge smartphone. Het gaat om unbranded toestellen en de providerversies. T-Mobile begon vorige week met de uitrol van de update naar de gebruikers. Zowel Vodafone als T-Mobile zijn begonnen met de uitrol van de update.

De Android update voor de Galaxy S7 en de S7 Edge is gebaseerd op Android-versie 7.0 en is ongeveer 1,3GB groot. Naast de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge krijgen ook de Galaxy S6 en S6 edge, de Note 5 en A8 dit jaar de update naar Android 7.0.

Android Nougat bevat een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Android Nougat biedt onder meer verbeterde accuprestaties en de mogelijkheid om twee apps naast elkaar open te hebben.

Vorig artikelStoring bij Amazon S3: Problemen bij veel diensten en websites
Volgend artikelYouTube gestart met eigen tv-dienst in de Verenigde Staten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in