YouTube gestart met eigen tv-dienst in de Verenigde Staten

YouTube is in de Verenigde Staten gestart met een nieuwe TV-streamingdienst. Met de nieuwe dienst zijn traditionele kabelzenders te bekijken voor een vast bedrag per maand. 

YouTube TV Aanbod

Voor 35 dollar per maand krijgen abonnees in de Verenigde Staten toegang tot 40 kanalen, waaronder ABC, CBS, FOX en NBC. Vooralsnog zijn er wel een aantal namen welke ontbreken, het gaat bijvoorbeeld om CNN, MTV en AMC. Via de app is het mogelijk om de uitzendingen te streamen op alle apparaten waar YouTube ook op werkt.

YouTube TV

Ook hebben gebruikers de mogelijkheid om onbeperkt tv-programma’s te kunnen opnemen om deze later via de apparaten terug te kijken. Het is vooralsnog niet bekend of de tv-dienst op termijn ook buiten de VS beschikbaar zal komen. In Nederland bieden providers als KPN en Ziggo een vergelijkbare dienst aan waarmee je eenvoudig via een smartphone het gehele zenderaanbod kan bekijken.

Het doel van YouTube TV is dat het de bestaande televisie-abonnementen gaat vervangen. De dienst van YouTube is daarnaast ook stukken goedkoper en werkt op ieder platform.

Vorig artikelSamsung gestart met uitrol Android 7.0 voor Galaxy S7
Volgend artikelPersafbeeldingen Samsung Galaxy S8 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in