Google bevestigt Pixel 2 voor dit jaar

Google heeft laten weten dat de Pixel-smartphone een opvolger zal krijgen in 2017. De nieuwe Google Pixel 2 wordt volgens Rick Osterloh een premium toestel. 

De nieuwe Pixel 2 krijgt weer de beschikking over high-end specificaties. Volgens Rick Osterloh van Google wordt de smartphone een high-end vlaggenschip en is de release later dit jaar.

In een gesprek met AndroidPit heeft Osterloh laten weten dat Google dit jaar met een opvolger zal komen voor de Google Pixel smartphone. Google wil het jaarlijkse ritme graag volgen voor de smartphone release.

Of er ook een goedkopere Google Pixel op de markt komt is vooralsnog. Het is te verwachten dat Google de Pixel-serie ook zal gaan voorzien van een nieuw exemplaar welke goedkoper is.

Beschikbaarheid

Volgens Osterloh krijgt de Pixel 2 een vergelijkbare adviesprijs met zich mee in vergelijking met de Google  Pixel. Dat toestel heeft een adviesprijs van 759 euro. Vooralsnog is de smartphone niet verkrijgbaar in Nederland. Of de Pixel nog naar Nederland komt is onduidelijk.

Vorig artikelTikfout veroorzaakte storing bij Amazon S3
Volgend artikel‘iPhone 8 beschikt over ingebouwde vingerafdrukscanner’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in