Simyo introduceert onbeperkt bellen en gratis 4G

Simyo heeft de data- en internetbundels voorzien van een wijziging. De nieuwe bundels zijn goedkoper en bevatten meer data. Ook vervalt de toeslag van 5 euro voor 4G. 

Simyo: 4G nu gratis

Simyo was nog een van de weinige providers waar 4G niet standaard in het abonnement was te vinden. Wilde je sneller internet via het 4G-netwerk, dan was het verplicht om de extra toeslag van 5 euro per maand te betalen. Nu heeft Simyo laten weten dat alle abonnementen nu gratis worden voorzien van 4G. Via de Mijn Simyo-app of via de website van Simyo is het mogelijk om de optie te selecteren.

Ook zijn er een aantal wijzigingen toegepast. De abonnementen van 200MB en 500MB verdwijnen, de bundels van 1GB, 2GB en 4GB gaan in prijs omlaag. Het abonnement met 4GB aan data gaat van 25 naar 16 euro per maand.

Onbeperkt bellen

Simyo heeft ook een optie om een bundel te selecteren met onbeperkt bellen. Voor 13 euro per maand is het mogelijk om onbeperkt te bellen en sms-berichten te versturen. Het is bij Simyo niet mogelijk om alleen een data-abonnement te selecteren. Op de website van Simyo is meer informatie te vinden.

Vorig artikelXiaomi kondigt slimme sportschoenen aan
Volgend artikelSony Xperia XZ Premium en XZs verkrijgbaar in Nederland als pre-order

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in