Sony Xperia XZ Premium en XZs verkrijgbaar in Nederland als pre-order

Sony heeft eind februari de nieuwe Xperia XZ Premium en de XZs smartphone op de markt gebracht. De nieuwe smartphone beschikt over een aantal indrukwekkende specificaties. De smartphones zijn nu als pre-order beschikbaar in Nederland. 

De Sony Xperia XZ Premium is een van de meest indrukwekkende smartphone, welke momenteel worden verkocht. De Japanse smartphonemaker heeft de toestel voorzien van een Snapdragon 835-chipset en een uitstekende camera. De smartphone kan met de Motion Eye-techniek beelden vastleggen met wel 960 beelden per seconde. Verder heeft de XZ Premium de beschikking over een 5,5-inch HDR-scherm met een resolutie van 2150 bij 3840 pixels.

De Xperia XZs is een goedkopere variant van de smartphone welke de beschikking heeft over een Snapdragon 820-chipset onder de motorkap. Beide smartphones zijn vanaf vandaag te pre-orderen in Nederland.

Beschikbaarheid

De Xperia XZ Premium is beschikbaar voor 749 euro. De XZs heeft een adviesprijs meegekregen van 649 euro. Beide smartphones zijn voorzien van Android 7.0 Nougat.

Vorig artikelSimyo introduceert onbeperkt bellen en gratis 4G
Volgend artikelStemwijzer en Kieskompas uren offline vanwege cyberaanvallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in