Technieken op de nieuwe Samsung Galaxy S8

De nieuwste technieken van de Samsung S8

De nieuwe Samsung Galaxy S8 is bijna uit, en dat maakt menig mens nieuwsgierig. De meeste geruchten zijn inmiddels al bekend. In die geruchten hoorde je niet alleen over het design van de Samsung S8, maar ook over de nieuwste technieken die op het toestel zitten. We zetten ze hier nog een keer voor je op een rijtje.

Gezichts- en irisscanner

Een van de nieuwste technieken op dit nieuwe toestel is de gezichtsherkenning. Blijkbaar kan de S8 je gezicht direct herkennen en duurt het maar 0,01 seconde totdat je scherm ontgrendelt is. Naast de gezichtsherkenning is er waarschijnlijk ook een irisscanner aanwezig. Dit zal een nieuw systeem wachtwoordensysteem kunnen zijn. Naast het code-wachtwoord en de vingerafdruk zal de irisscanner ook gebruikt kunnen worden om een wachtwoord in te geven.

Bixby

Bixby is de nieuwe persoonlijke assistent van Samsung. De digitale assistent zal kunnen luisteren naar commando’s, zelfs als de gebruiker de commando’s niet helemaal duidelijk uitspreekt. Dit systeem is dus ook iets waar we allemaal erg benieuwd naar zijn! Zal het Siri overtreffen?

USB-C

Er gaan veel geruchten rond dat er een nieuwe USB aansluiting komt. In plaats van de micro-usb ingang, zou er nu een USB-C ingang komen. Hierdoor kan je je telefoon sneller op laden en kun je bestanden ook sneller op je laptop zetten.

Desktop-mode

Er gaat een gerucht dat je je smartphone kunt aansluiten op een laptop of tv, waardoor je in een desktop-mode je an gebruiken. Dit is een systeem dat we nog niet eerder hebben gezien. Wel is dit handig als je bijvoorbeeld snel een leuk filmpje wilt laten zien.

180 graden speakers

Er zullen twee speakers op het toestel komen. Een speaker op de bovenkant en een speaker aan de onderkant. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker de ultieme geluidsensatie meemaakt.

Tevens zijn er nieuwe foto’s opgedoken van de Samsung S8. Hij zou er ongeveer zo uit moeten zien. Je kunt de Galaxy S8 bestellen na 29 maart, dan is de aankondiging van het toestel. Wat vind jij er van?

 

Vorig artikeliOS 10.3 voor iPhone en iPad beschikbaar
Volgend artikelGevoelige gegevens vindbaar via zoekfunctie Docs.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in