BlackBerry KeyOne vanaf 5 mei verkrijgbaar in Europa

Tijdens het Mobile World Congress is de nieuwe BlackBerry KeyOne aangekondigd. De BlackBerry KeyOne is een smartphone welke wordt uitgebracht door TCL. 

Op 5 mei gaat de nieuwe BlackBerry KeyOne in de verloop. De smartphone verscheen eerder al op een Engelse website. Volgens de laatste geruchten wordt de KeyOne verkocht voor een bedrag van 499 pond. Omgerekend komt dat neer op ongeveer 582 euro.

De telefoon is volledig ontwikkeld door het Chinese bedrijf TCL. Deze fabrikant is in Nederland onder andere bekend van de Alcatel-telefoons. Het bedrijf heeft nu een licentie voor de BlackBerry merknaam.

Specificaties

De BlackBerry KeyOne heeft een 4,5-inch display met daaronder een toetsenbord. Onder de motorkap is er een Snapdragon 625-processor te vinden welke is geklokt op 2Ghz. Verder beschikt de smartphone over 3GB werkgeheugen en 32GB interne opslag. De BlackBerry KeyOne heeft een beeldscherm van 4,5 inch met een relatief bijzondere beeldverhouding van 3:2. onder het scherm is er een toetsenbord te vinden.

Baar verwachting start de verkoop 5 mei ook in andere Europese webwinkels. De smartphone draait op Android 7.1 Nougat.

Vorig artikelApple werkt aan eigen GPU voor iPhone en iPad
Volgend artikelXiaomi komt deze maand met nieuwe Mi 6-smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in