Uitdagende ICT-baan als functioneel beheerder bij de politie

Op zoek naar een baan in de ICT welke uitdagend is, waarbij je een aantal verantwoordelijkheden krijgt en prima in een team kan werken? Bij de politie is het mogelijk. 

Momenteel is een van de beschikbare functies bij de politie functioneel beheerder. Als een functioneel beheerder bij de politie breng je een belangrijke bijdrage aan het politiewerk. Hierdoor help je als functioneel beheerder ook mee met de veiligheid en het oplossen van criminaliteit.

Zo werkt functioneel beheer

Ook bij de politie wordt er steeds meer gebruik gemaakt van slimme informatievoorzieningen. Complexe applicaties en databases zijn van belang om snel informatie te vinden. Functionele beheerders zijn daarom van belang bij de politie om te zorgen dat de veiligheid vergroot wordt.

Functioneel beheerder in het politiewerk

Een functioneel beheerder bij de politie is erg belangrijk. Zonder een functioneel beheerder staat het politie werk stil, zo laat Edwin van der Veer weten op de website van kombijdepolitie.nl. Edwin werkt al 27 jaar bij de Nederlandse politie.

iedere dag kom ik weer nieuwe of interessante dingen tegen. – Edwin van der Veer

Bij de politie zijn momenteel 400 functioneel beheerders werkzaam. Als functioneel beheerder zorg jij voor de koppeling tussen de ICT-ers en de eindgebruikers. Je werkt vooral aan applicaties waarmee het werk efficiënter wordt en de politieagenten direct toegang krijgen tot de gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mobiele apps waarmee ze snel informatie kunnen opvragen en verwerken.

Een uitdagende baan met veel afwisselingen. In de organisatie is als functioneel beheerder alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Daarnaast gaan de technische ontwikkelingen behoorlijk snel, ook de applicaties moeten bij blijven aan de huidige technische ontwikkelen. Daarom is er behoefte aan functioneel beheerders bij de politie.

Ben jij het IT-talent dat de politie zoekt? Check de vacatures op kombijdepolitie.nl

Dit artikel is een advertorial

Vorig artikelWelk type hoesje geeft de beste bescherming voor je smartphone?
Volgend artikelISO- en usb-versies van Windows 10 Creators Update beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in