Gebruikers starten actie tegen OnePlus vanwege support oudere smartphones

Gebruikers van oudere OnePlus-smartphones waaronder de OnePlus One, OnePlus 2 en OnePlus X zijn een actie gestart tegen OnePlus vanwege de ondersteuning. Volgens de gebruikers heeft het bedrijf beloftes gebroken voor de updates welke uitgebracht zouden worden. 

Volgens de gebruikers is OnePlus teruggekomen van eerdere beloftes welke zijn gedaan voor verschillende smartphones waaronder de OnePlus One, OnePlus 2 en de OnePlus X. OnePlus beloofde twee jaar lang updates voor de eerste smartphone. Het bedrijf stopte echter na een jaar met de ondersteuning.

Nauwelijks nieuwe updates en patches

Ook voor de OnePlus 2 en de OnePlus X beloofde het bedrijf regelmatig nieuwe updates en beveiligingsupdates, voor beide telefoons zijn er nauwelijks updates uitgebracht voor de smartphone. Voor de OnePlus X heeft de Android 6.0-update behoorlijk lang op zich laten wachten. De actie is onder de aandacht gebracht op het support-forum van OnePlus. David Monteiro is de actie gestart op het platform Thunderclap.

De meest recente smartphones van OnePlus worden uitgebracht met Oxygen OS als Android-versie. Deze Android-versie is volledig zelf ontwikkeld en de updates worden door het team van OnePlus zelf geleverd.

VIATweakers
Vorig artikelMoto G5 Plus vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelSpotify stopt met ontwikkeling app voor Windows Phone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in