Spotify stopt met ontwikkeling app voor Windows Phone

Spotify is per direct gestopt met de ontwikkeling van de muziekapp voor Windows Phone. Het bedrijf gaat de app niet langer doorontwikkelen of voorzien van nieuwe updates. Wel worden er alleen nog kritieke updates vrijgegeven voor de Windows Phone-app. 

Geen updates meer voor Windows Phone

Nieuwe functionaliteiten worden niet meer uitgebracht voor de Windows Phone-app van Spotify. Wel blijft de app gewoon nog aanwezig in de Windows Store.

De laatst grote update voor de Windows Phone-app verscheen vorig jaar. Deze update heeft een nieuwe interface toegevoegd.

Spotify had in maart 2017 in totaal 100 miljoen actieve gebruikers en 50 miljoen betalende gebruikers. Groove van Microsoft is een alternatief welke nog wel wordt doorontwikkeld voor Windows Phone. Er zijn bij Spotify een aantal veranderingen op komst. Door een nieuwe deal worden sommige albums voor de premium gebruikers eerder vrijgegeven, hierdoor moeten de gebruikers met een gratis abonnement langer wachten op het nieuwe album. Binnenkort gaat Spotify waarschijnlijk ook hogere kwaliteit audio aanbieden.

Vorig artikelGebruikers starten actie tegen OnePlus vanwege support oudere smartphones
Volgend artikel‘Apple gaat 2 jaar lang OLED-schermen van Samsung gebruiken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in