‘Specificaties Samsung Galaxy J3 (2017) opgedoken’

De afgelopen weken zijn er meerdere specificaties opgedoken van de nieuwe Galaxy J3 smartphone. Volgens de laatste geruchten wordt de smartphone nog deze maand uitgebracht. 

De smartphone is inmiddels al voorzien van een FCC certificaat, hierdoor is te verwachten dat de Galaxy J3 binnen enkele dagen wordt uitgebracht. Nu zijn de volledige specificaties opgedoken via de GFXBench.

De Samsung Galaxy J3 (2017) heeft een 5-inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Onder de motorkap is er een Mali-T720 GPU aanwezig welke wordt bijgestaan door 2GB an RAM en 16GB interne opslag. Aan de achterkant van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden. Selfies kunnen gemaakt worden met de camera aan de voorzijde van de smartphone. Verder beschikt de smartphone over Android 7.0.

Beschikbaarheid Galaxy J3

Met de Samsung Galaxy J3 richt Samsung zich vooral op het budgetsegment. Wanneer de smartphones precies zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk. Gezien de benchmarks en certificaten zal het niet heel lang meer duren.

Vorig artikelGoPro komt met nieuwe Fusion 360-gradencamera
Volgend artikelGelekte dummy toont mogelijk ontwerp iPhone 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in