Sony stopt met uitbrengen van premium mid-range smartphones

Sony heeft gisteren tijdens de investeerders vergadering laten weten dat het bedrijf gaat stoppen met de productie van premium mid-range smartphones. 

De mid-range smartphones hebben zijn te vergelijken met high-end smartphones alleen hebben ze iets mindere hardware en worden voor een lagere prijs verkocht. De mid-range smartphones van Sony lijken niet echt aan te slaan op de markt.

Er zijn een aantal middenklassers welke het goed doen. Het gaat hierbij onder andere om de Sony Xperia X en de Xperia X Compact. Deze twee toestellen zijn samen goed voor de grootste omzet in Japan. Toch presteerde de smartphones minder dan verwacht. Er komt hierdoor geen opvolger van de Xperia X en Xperia X Compact op de markt.

Sony wil in 2017 opvallen door smartphones op de markt te brengen met goede camera’s en indrukwekkende schermen. Dit jaar kunnen we nog wel een aantal high-end smartphones verwachten en een aantal goedkopere smartphones in de vorm van de XA1, XA1 Ultra en de L1. Er komt geen tussenweg meer op de markt.

Vorig artikelTradfri-lampen van IKEA krijgen spraakbediening
Volgend artikelTesla geeft meer informatie over nieuwe Model 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in