Tesla geeft meer informatie over nieuwe Model 3

Tesla heeft de dealers belangrijke informatie gestuurd over de nieuwe Model 3 en de Model S. De Model 3 moet de eerste elektrische auto van Tesla worden welke zich richt op de massa. Vooral de prijs, van ongeveer 35.000 is interessant. 

Informatie Tesla Model 3

De huidige modellen van Tesla hebben een behoorlijk prijskaartje. De Tesla Model S gaat van de hand voor minimaal 79.200. Tesla heeft zijn eigen netwerk van dealers meer informatie verstuurd over de grootste verschillen tussen de Model S en de Model 3.

In het overzicht is erg duidelijk vermeld dat de Model 3 vooral wordt gezien als het kleine broertje van de Model S. De compacte sedan heeft een langzamere actieradius en heeft minder functionaliteiten. De actieradius van de veel kleinere middenklasser is bijna 350 kilometer op een accu.

De Model 3 krijgt ook een groot display. De Tesla Model S heeft de beschikking over twee schermen, waarvan het grootste scherm 17-inch groot is. De Model 3 krijgt één 15 inch-display. De afbeelding laat verder zien dat de Model 3 5,6 tellen nodig heeft voor een sprint vanuit stilstand naar 96 km/h. Ook zijn er minder technische functionaliteiten aanwezig. De achterklep moet onder andere met de hand bediend worden. Ook snufjes als de automatisch in- en uitschuivende handgrepen, het glazen panoramadak, en de luchtvering ontbreken.

Vorig artikelSony stopt met uitbrengen van premium mid-range smartphones
Volgend artikeliWRITER 365: Eenvoudig documenten aanmaken in uniforme huisstijl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in