Nest Cam IQ: Beter beeld en gezichtsherkenning

Nest heeft deze week een nieuwe camera voor de consument onthuld. De nieuwe Nest Cam IQ heeft veel weg van de Nest Cam Outdoor, maar is bedoeld voor binnenshuis. De nieuwe camera heeft een flinke update ontvangen en bevat beter beeld en kan ook zonder de volledig cloud werken. 

Nest Cam IQ

De 4K-video is niet voor de gebruiker zichtbaar, maar is vooral bedoeld om op een hogere kwaliteit te kunnen zoomen. De Nest Cam IQ heeft een nieuwe 8 megapixel 4K-camera en is verder voorzien van een nieuw uiterlijk.

De Nest Cam IQ heeft een 4K-camera, maar streamt maximaal op 1080p. De 4K-resolutie wordt gebruikt voor de Supersight functionaliteit. Met deze functie is het mogelijk om digitaal te kunnen inzoomen.

De camera is ook uitgerust met gezichtsherkenning. Hierdoor kan de camera herkennen wie er in beeld verschijnt. Zo weet je precies of het gaat om een onbekend iemand of een familielid. Je kan via de app instellen dat er alleen meldingen verschijnen als er iemand wordt herkend wie niet bekend is.

Nest heeft de camera voorzien van betere hardware, waaronder een betere speaker met HD-geluidskwaliteit en een verbeterde WiFi-chip. De nieuwe Nest Cam IQ wordt vanaf 28 juni verkocht voor een adviesprijs van 349 euro.

Vorig artikelOnePlus belooft Android O-update voor OnePlus 3T en 3
Volgend artikelApples Carpool Karaoke vanaf 8 augustus beschikbaar op Apple Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in