OnePlus belooft Android O-update voor OnePlus 3T en 3

OnePlus heeft vandaag belooft dat de OnePlus 3 en de nieuwe OnePlus 3T de update zullen krijgen naar Android O. Het bedrijf is van plan om de nieuwe update snel na de release vrij te geven. Google is van plan om de nieuwe Android versie in augustus uit te brengen. 

Het is onbekend wanneer de update van OnePlus precies wordt uitgebracht. Pete Lau van OnePlus heeft alleen laten weten dat de updates de nieuwe updates zullen ontvangen.

Updates OnePlus

Binnenkort komt het bedrijf met de nieuwe OnePlus 5 smartphone. Inmiddels is het bedrijf gestopt met de verkoop van de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Het is niet de eerste keer dat een belofte van OnePlus niet is waargemaakt. OnePlus beloofde regelmatige beveiligingsupdates en nieuwe updates voor de OnePlus 2 en X, voor beide smartphones komen er nauwelijks updates beschikbaar. De OnePlus 2 heeft nog altijd geen update ontvangen naar Android Nougat.

Vorig artikelMobiel inchecken in het OV deels geannuleerd
Volgend artikelNest Cam IQ: Beter beeld en gezichtsherkenning

1 REACTIE

  1. Als het niet door blijkt te gaan stap in van OnePlus af. Erg tevreden over de telefoons, maar qua updates is het drama.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in